Zomeractiviteiten in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De zomervakantie ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren. Daarom organiseert Cascade voor de thuisblijvers allerlei gezellige activiteiten. Voor de hele familie is er van alles te doen, maak een keuze uit het verrassende programma en geniet ervan in de vakantie!

De workshops van Hi5 maken deel uit van het culturele zomerprogramma. Woensdag 5 augustus is het thema ‘Beeldende Kunst’, voor kinderen uit groep 1/2, van 09.00 tot 11.45 uur op het buitenterrein van Cascade. 
Kinderen vanaf 3 jaar kunnen genieten van de muzikale voorstelling ‘Kikker zingt en leest voor’ van Theater Terra. Op woensdag 5 augustus zijn er ‘s middags twee voorstellingen waarin Kikker de leukste liedjes uit de Kikker-musicals zingt en zelf vertelt over al zijn avonturen. Voor de kleintjes (tot 4 jaar) is er nog een muzikaal avontuur te beleven in Cascade, namelijk een Ukkieconcert. Voor veel peuters is dit de eerste kennismaking met muziek; lekker luisteren of ongedwongen zingen en bewegen, met wisselende instrumenten. Ieder Ukkieconcert is anders, dus je kunt gerust ook bij de andere edities samen met je kind komen genieten.

In tijden van crisis

Cabaretier Marijn Kardol maakte de voorstelling ‘In tijden van crisis’ speciaal voor de donkere zomermaanden tijdens de coronapandemie. Een voorstelling over hamsteren, social distancing avant la lettre, een niet-medisch medisch mondkapje en de wereld na corona. Vrijdag 7 augustus, 20.00 uur is Martijn te bewonderen in Cascade. Zijn eerdere voorstellingen werden ontvangen met lovende kritieken, dus deze ingelaste tussentijdse voorstelling belooft wat!

Coronaproof reserveren

Uiteraard is Cascade volledig coronaproof gemaakt en wordt rekening gehouden met de anderhalvemeteropstelling. De theaterzaal is omgetoverd tot een grote huiskamer met een heel relaxt sfeertje. Hier horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes bij; die mogen gewoon mee de zaal in.

Meer informatie over reserveren, kaartverkoop en de coronamaatregelen staat op de website: https://stichting-cascade.nl/voorstellingen Hier vind je ook het complete overzicht van alle activiteiten tijdens de zomervakantie.