Zangeres Do met Theatershow ‘Mijn kleine huis’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De afgelopen jaren was Do wat minder zichtbaar voor het grote publiek. Maar Do is terug! Donderdag 12 maart laat zij zich in Cascade met deze intieme show muzikaal en persoonlijk van een andere kant zien.

Al eerder zong Do in het Nederlands, maar nooit eerder stond haar tour volledig in het teken daarvan. In dit akoestische optreden speelt Do samen met haar muzikanten nummers van het album Momentum. Haar meest persoonlijke album ooit, waarvan de basis ligt bij haar deelname aan het populaire tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Daarin zong zij meerdere nummers in het Nederlands en dat beviel haar meteen goed. Tijdens een writingcamp in Frankrijk ging Do op ontdekkingsreis door haar gevoelsleven en kwamen tientallen, prachtige songs tot leven.

‘Mijn Kleine Huis’ is een intieme, muzikale reis door het leven van Do. Tijdens de show vertelt zij spontane verhalen en anekdotes bij de liedjes. Naast Do’s persoonlijke favorieten van haar laatste albums zullen ook klassiekers als ‘Voorbij’ (duet met Marco Borsato) en ‘Hij gelooft in Mij’ (De Beste Zangers van Nederland) klinken. Zing mee met ‘Laat Me’, en laat je ontroeren door ‘Liefde Van Later’ en ‘Zeg Me Dat Het Niet Zo Is’ (uit The Passion 2011) tijdens deze bijzondere en intieme avond in het theater.

Donderdag 12 maart, 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.