Workshop ‘Hoe voorkom ik vallen’ in Hendrik-Ido-Ambacht

Voelt u zich weleens wiebelig? Onzeker en met minder kracht in de benen? Gaat lopen lastig of langzaam? Dan is de workshop ‘Hoe voorkom ik vallen’ misschien iets voor u.

Onder leiding van een fysiotherapeut van De Zeester of een senioren-beweegcoach van Hi5Ambacht krijgt u allerlei tips om vallen te voorkomen. De workshop is volledig coronaproof en vindt plaats op woensdag 30 september van 10.30 tot 12.30 uur in de Ridderhal, Zaaldeel C.

Aanmelden
Voor de workshop ‘Hoe voorkom ik vallen?’ is aanmelden verplicht via info@hi5ambacht.nl. Daarna ontvangt u van hun een bevestiging. Aanmelden kan tot maandag 28 september. De workshop is een initiatief van gezondheidscentrum De Zeester en Hi5Ambacht.

Landelijke valpreventieweek
De workshop ‘Hoe voorkom ik vallen’ vindt plaats in het kader van de landelijke Valpreventieweek die plaatsvindt van 28 september tot en met 4 oktober. In deze week besteedt VeiligheidNL, samen met landelijke partners en lokale (zorg)professionals door het hele land aandacht aan bewustwording en kennisverspreiding over valpreventie.