Wethouder Steven van Die pakt taken weer op

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Steven van Die keert op 16 juni, na ruim 7 maanden ziekteverlof, weer volledig terug als wethouder Sociaal Domein, Onderwijs & Sport. Zijn vervanger Patrick van der Giessen neemt op 15 juni afscheid.

Steven van Die: ”Het mooie aan Ambacht is dat de gemeente groot genoeg is om grote dingen neer te zetten en klein genoeg om iedereen te kennen. Ik heb gemerkt hoe belangrijk het is om een warme omgeving te hebben. Dan kan je tegenspoed aan, ook als die al vroeg in het leven komt. De steun binnen én buiten het gemeentehuis was hartverwarmend en daar wil ik iedereen zeer voor bedanken. In het bijzonder ben ik dankbaar dat Patrick van der Giessen mij in deze periode heeft kunnen vervangen. Bij hem was mijn portefeuille in uitstekende handen. Het is bijzonder dat zijn werkgever hem dit voor mij heeft laten doen.”

Het gemeentebestuur is blij dat Steven van Die weer aan de slag gaat en dankt Patrick van der Giessen voor de goede wijze waarop hij de afgelopen periode de taken prima waarnam.