HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Genieten van gevarieerde livemuziek, een drankje en een lekker hapje; de allerbeste zondagen beleef je bij BOVEN.Live! Na een zeer succesvol optreden in het voorjaar laat de Ambachtse band SOLID Cascade opnieuw op zijn grondvesten schudden.    

Plezier hebben in het maken van goede, aanstekelijke rock is waar het om gaat bij SOLID. Een optreden van de band barst van de energie, die snel overslaat op het publiek. SOLID speelt covers en dan voornamelijk stevige gitaarrock. Denk hierbij aan Rockin’ in the free world (Neil Young), Kryptonite (Three Doors Down), Rain down on me (Kane), Sex on Fire (Kings of Leon) en Are you gonna go my way (Lenny Kravitz).
Om toch wat rustpunten te creëren, aarzelt de band niet om wat rustiger nummers te spelen zoals Wherever you will go (The Calling), Iris (The Goo Goo Dolls) en Black (Pearl Jam). En dan gaat het weer los… Tijdens elk optreden komt er voor de liefhebbers ook een serie Nederlandstalige rock voorbij met nummers van bijvoorbeeld The Scene, BLØF, De Dijk en Van Dik Hout.

Zondag 22 september, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 6 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl, telefonisch via 078-6819230 of voor aanvang verkrijgbaar aan de kassa.