Voorproeven van het nieuw theaterseizoen in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT  Het nieuwe theaterseizoen 2023-2024 staat voor de deur. Tijdens de presentatieavond op woensdag 17 mei geven vijf artiesten die binnenkort in Cascade zullen schitteren alvast een voorproefje van hun voorstelling.

De presentatieavond is een van de leukste en meest gevarieerde theateravonden van het jaar. Vijf verschillende artiesten die in het nieuwe seizoen te bewonderen zijn in Cascade, geven tijdens ‘Voorproeven 2023-2024’ met korte optredens een impressie van hun voorstellingen. Cabaret van Chris Verlaan en Tim Hartog, muziek van gitaarvirtuoos Mart Hillen en een optreden van comedian Silverster Zwaneveld die zorgt voor een fijne opwarmer. Presentator van de avond is cabaretière Annick Boer.

Talenten en bekende namen
Het nieuwe theaterprogramma 2023-2024 staat vol aanstormende talenten en bekende namen als Najib Amhali, Javier Guzman, Johnny Kraaijkamp & Soy Kroon, Maartje & Kine en Christel de Laat. En de kindervoorstellingen zoals die van Juf Roos en Steven Kazàn of de theaterconcerten van Tim Knol, The Billy Joel Experience en nog vele anderen. Het complete overzicht voor dit theaterseizoen 2023-2024 is vanaf dinsdag 16 mei te vinden op de website van Cascade.

Nieuwe theaterbrochure
In dezelfde week wordt tegelijk met weekblad De Brug de nieuwe theaterbrochure bezorgd en per post verstuurd naar vaste theaterbezoekers buiten Ambacht. En wie een ticket heeft voor de presentatieavond die heeft vanaf dinsdag 16 mei ook de eerste keus bij het reserveren van kaartjes, de reguliere kaartverkoop start vrijdag 19 mei, 10.00 uur. 

Info
‘Voorproeven 2023-2024’ op woensdag 17 mei, aanvang 20.15 uur.
Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50 in Hendrik-Ido-Ambacht
Kijk voor meer info en kaarten op de website: www.stichting-cascade.nl.

Bron: Cascade