Voorproeven nieuw theaterseizoen in Cascade

Foto Cascade / Margôt Ros


HENDRIK_IDO_AMBACHT – Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur! Tijdens de presentatieavond op woensdag 22 mei geven verschillende artiesten die binnenkort in Cascade zullen schitteren alvast een voorproefje van hun voorstelling.

De presentatieavond is een van de leukste en meest gevarieerde theateravonden van het jaar. Verschillende artiesten die in het nieuwe seizoen te bewonderen zijn in Cascade, geven tijdens ‘Voorproeven 2024-2025’ met korte optredens een impressie van hun voorstellingen. Presentator van de avond is Margôt Ros, bij het grote publiek vooral bekend van haar typetjes in ‘Toren C’. Komend seizoen gaat de actrice, comédienne, schrijfster en regisseuse het theater in met haar eerste solovoorstelling. Uiteraard zijn er nog veel meer voorproefjes gepland, die blijven nog even geheim. Heb je een ticket voor de presentatieavond? Dan heb je na afloop de eerste keus bij het reserveren van
theaterkaartjes voor het nieuwe seizoen, de reguliere kaartverkoop start vrijdag 24 mei, 14.00 uur.  In dezelfde week wordt tegelijk met weekblad De Brug de nieuwe theaterbrochure bezorgd, vanaf de presentatieavond is het complete programma te vinden op de website van Cascade. Kijk voor meer info en kaarten op de website: www.stichting-cascade.nl.

Bron: Cascade