Voorproefmiddag Jeugdtheater en filmavond met ‘Klem’ in Cascade


HENDRIK-IDO-AMBACHT – Voor zowel kinderen als volwassenen is er woensdag 27 september iets leuks te doen in Cascade. ’s Middags worden de kinderen wegwijs gemaakt in het nieuwe theaterseizoen door Thijs & Tess Theater, volwassen kunnen ’s avonds genieten van de misdaadfilm ‘Klem’.

Met veel enthousiasme en geheel in stijl geven Thijs & Tess Theater van Just Dymph een voorproefje van de mooie jeugdvoorstellingen die dit seizoen in Cascade te zien zullen zijn. Deze ‘Voorproefmiddag’ is speciaal voor kinderen van 3 tot 10 jaar en gratis te bezoeken. Woensdag 27 september, 16.00 uur. Wie er bij wil zijn die kan zich opgeven door middel van een mailtje met zijn naam en het aantal bezoekers naar kaartverkoop@stichting-cascade.nl.

Filmavond
Tijdens de eerste filmavond van dit seizoen op woensdag 27 september draait om 20.00 uur de Nederlandse misdaadfilm ‘Klem’, een vervolg op de gelijknamige televisieserie. Het verhaal speelt zich af op een landgoed in Toscane, in een land waar de georganiseerde misdaad geen Nederlandse indringers wenst en niet terugschrikt voor moord en ontvoering. De hoofdrollen in deze spannende film worden gespeeld door Barry Atsma, Jacob Derwig, Georgina Verbaan en Ellen Parren. Geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar, kaartjes kosten 7 euro.
Kijk voor meer informatie op de website: www.stichting-cascade.nl.

Bron: Cascade