Verbouwde HEMA in Ambacht weer volledig geopend

Foto Hema

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Op zaterdag 4 mei heeft de HEMA zijn winkel in Hendrik-Ido-Ambacht weer heropend. De compleet vernieuwde winkel heeft een frisse uitstraling gekregen waar klanten makkelijk hun weg kunnen vinden en eenvoudig kunnen afrekenen. Met de vernieuwde winkel wil de winkelketen haar aanwezigheid in de buurt versterken en hebben de Ambachters weer een HEMA dichtbij huis.

De winkel in winkelcentrum De Schoof heeft alles in huis voor de dagelijkse behoeften, zoals textiel voor het huishouden, beautyproducten, mode, bureau-artikelen en een uitgebreid aanbod aan huishoudproducten, feestartikelen en een vernieuwd assortiment van food-producten en dranken. Klanten kunnen eenvoudig afrekenen bij de nieuwe zelfscankassa’s en natuurlijk is er extra aandacht voor duurzame producten. Bij de heropening werden de eerste klanten verwelkomd met enkele leuke acties en gratis een pak stroopwafels.

Duurzame uitstraling
Machiel Lagerweij, Chief Operations Officer HEMA: “Ik ben bijzonder trots dat er weer een vernieuwde en moderne HEMA wordt heropend in Hendrik-Ido-Ambacht. Zodat er voor de bewoners in Ambacht weer een HEMA echt dichtbij is. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudig en logisch is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan en uiteraard voor een scherpe prijs.”        

Bron Hema