‘Unsexed’: sex, drugs & rock ‘n roll van de indoorspeeltuin

Unsexed 14 (c) Karel Sanders ATOS RTV

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Zaterdag 23 maart speelt cabaretduo OldenHermanns in Cascade. De voorstelling ‘Unsexed’ is een pijnlijk, herkenbaar, confronterend en (bijna altijd) sexy pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.     

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laat OldenHermanns de dilemma’s van de millennial zien. Lize van Olden (34) en Anna Hermanns (36) rennen van indoorspeeltuin naar darkroom en van hockeyveld naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets of kruipend over straat. Maar altijd in stijl. Vanaf de rand van de zandbak overzien zij hun leven en gaan ze op zoek naar allerlei manieren om aan de dagelijkse sleur te ontsnappen.

OldenHermanns heeft een geheel eigen stijl die omschreven kan worden als beeldend, absurd en met een grote fysieke overtuigingskracht. Met een scherpe blik op hun omgeving en op zichzelf laten ze je lachend relativeren. Absurd, confronterend en soms een beetje troostend.
‘Je kunt niet anders dan gefascineerd blijven kijken’ – recensie I Love Theater.

Zaterdag 23 maart, 20.15 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.