Twee filmvoorstellingen in Cascade tijdens kerstvakantie

Happy Feet

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Tijdens de kerstvakantie op donderdag 28 december zijn er twee filmvoorstellingen in Cascade. Voor kinderen is er ’s middags de filmvertoning van de grappige film ‘Happy Feet’, tijdens de filmavond draait de feelgood movie ‘Greatest Days’.

De filmmiddag voor kinderen vanaf 6 jaar start om 15.00 uur met de grappige animatiefilm ‘Happy Feet’. Het verhaal speelt zich af in de wereld van de keizerspinguïns op Antarctica en gaat over de jonge pinguïn Mumble en zijn avonturen. Mumble heeft geen zangtalent maar kan wel geweldig tapdansen. Deze film is NL-gesproken, kaartjes kosten 6 euro.

Greatest Days
Donderdag 28 december begint de filmavond om 20.00 uur met de vertoning van ‘Greatest Days’. Na vijfentwintig jaar maken vijf vrouwen zich klaar om nog één keer samen naar een concert te gaan van hun favoriete boyband en hun vriendschap nieuw leven in blazen. Deze muziekfilm brengt je terug naar de jaren 90. Door de bekende Take That nummers, de vrouwenvriendschappen en de zonnige locatie in Athene is het een echte feelgoodmovie! ‘Greatest Days’ is dan ook superleuk voor zowel een Ladies Night als een Girls Night met je moeder, dochter of je beste vriendin. Geschikt voor kijkers vanaf 12 jaar. Kaartjes kosten 7 euro. Kijk voor meer info en reserveren op de website: stichting-cascade.nl

Greatest Days

Bron Cascade