HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Altijd al gedroomd van spionage en glamour? Dompel je onder in de wereld van James Bond op vrijdag 7 februari in Cascade. Geniet van de iconische filmmuziek tijdens dit theaterconcert van zangeres Dorona Alberti en haar ensemble.

Het programma ‘The Music From James Bond’ werd ter ere van de 25e James Bondfilm ontwikkeld. De meeste titelsongs uit de Bond-reeks komen voorbij, denk aan Gold Finger, Skyfall, For your eyes only, Golden Eye, Spectre en vele andere hits. Stuk voor stuk steengoede songs met een herkenbare sound die zowel nostalgisch als tijdloos is. Speciaal voor deze gelegenheid werd een aantal nummers van een nieuw jasje voorzien. In weergaloze nieuwe arrangementen van pianist en muzikaal leider Charly Zastrau voor percussie, bas, piano, strijkers en beats wordt het publiek meegenomen in het leven van Bond; van de glamour tot zijn pijn.

Het theaterconcert wordt vertolkt door Dorona Alberti en haar ensemble. Dorona is een performer met een ongeëvenaarde stem. Eerder stond zij met de internationaal succesvolle formatie Gare du Nord in Cascade met de muziekvoorstelling ‘Sex ‘n’ Jazz’.  Haar theaterconcert ‘The Music from James Bond’ is een zowel groots als intiem!

Vrijdag 7 februari 2020, 20.15 uur. Kaartjes kosten 21,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.