Theaterconcert ‘ The Billy Joel Experience’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Alexander Broussard en 003 (finalist Battle of the Bands) presenteren in Cascade ‘The Billy Joel Experience: The Album Tour’. Voor de pauze spelen ze een van de twaalf albums van ‘Piano man’ Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits.

‘The Billy Joel Experience’ staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van onder andere Najib Amhali en Crazy Pianos. In de afgelopen vier jaar stond de band op poppodia, in theaters door het hele land en een uitverkocht Ziggo Dome. Ze stonden op verschillende toonaangevende festivals en deden mee aan maar liefst vijf tv-programma’s. En met succes bij het SBS6 programma ‘The Tribute: Battle Of The Bands’, ze kregen een 9,2 van zowel publiek als jury. Ook als je niet een grote Billy Joel fan bent, zal je deze avond genieten van de mooie muziek en verhalen.

Info
‘The Billy Joel Experience’ . Zaterdag 11 mei, 20.15 uur in theater Cascade. Kaarten kosten 27,50 euro, inclusief drankje. Kijk voor meer info en kaarten op de website: www.stichting-cascade.nl

Bron Cascade