Theaterconcert ‘Close To You’ van Dennis van Aarssen

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Zijn zangcarrière begon Dennis van Aarssen na de winst bij The Voice of Holland. Inmiddels heeft hij drie albums, een gouden plaat en meerdere theatertours op zak. Donderdag 28 maart is hij te bewonderen in Cascade. Samen met een pianist brengt Dennis prachtige luisterliedjes van vroeger en nu.

Ook muziek van zijn nieuwe album, die in januari dit jaar werd uitgebracht, dat in het teken staat van kleine verrassende nummers, zal niet ontbreken. Het wordt een persoonlijke setting, waar de jonge crooner veel dichter bij het publiek kan komen dan ooit tevoren. Naast persoonlijke, ontroerende en grappige verhalen kan je vooral genieten van mooie muziek. Van schitterende chansons van onder andere Charles Aznavour tot tijdloze liedjes uit het Great American Songbook. En van swingende nummers van bijvoorbeeld Jamie Cullum tot verrassende eigen nummers. Tijdens ‘Close To You’ komt Dennis écht dichtbij en neemt hij je mee in een reis door de tijd in een intieme, gezellige setting.

Info
Dennis van Aarssen ‘Çlose to you’ theaterconcert. Donderdag 28 maart, 20.15 uur. Kaarten kosten 26,50 euro, inclusief drankje. Kijk voor meer info en reserveren op de website stichting-cascade.nl

Bron Cascade