Theatercollege ‘Sinds ik niet meer drink’ van Evi Hanssen

Evi Hanssen

HENDRIK-IDO-AMBACHT In haar theatercollege houdt de Vlaamse Evi Hanssen geen pleidooi tegen drankgebruik, maar geeft ze een openhartig en grappig inkijkje in een wereld zonder. Vrijdag 6 oktober komt zij naar Cascade.

De Vlaamse Evi Hanssen is gestopt met drinken en beschrijft openhartig haar ervaringen in het boek ‘Sinds ik niet meer drink’. Het boek ging meer dan 20.000 keer over de toonbank en leverde een stortvloed aan reacties op. Een theatershow kon dan ook niet uitblijven. Met de nodige humor zoekt Evi uit wie zij precies is met dat gezellige glas in de hand. Honderduit vertelt ze over de vele beproevingen die ze op haar pad tegenkomt.

Ware duizendpoot
Als bezoeker word je meegenomen in dit verhaal. Op welke vooroordelen betrap jij jezelf? Vind jij mensen saai die niet meer drinken, of vertel je jezelf ook dat je beter slaapt met een slaapmutsje op? Hilarische anekdotes wisselen elkaar af met wetenschappelijke en historische inzichten, waardoor je als bezoeker meegaat in de zoektocht van Evi over wie zij is sinds zij niet meer drinkt.Evi Hanssen is een ware duizendpoot. Ze is presentatrice op de Vlaamse en Nederlandse televisie en radio, bestseller schrijfster van meerdere boeken, podcastmaker, actrice in o.a. de musical Mama Mia en nu ook theatermaker.

Info
‘Sinds ik niet meer drink’. Vrijdag 6 oktober, 20.15 uur. Kaarten kosten 23,50 euro. Kijk voor meer info en reserveren op de website van Cascade.

Bron Cascade