HENDRIK-IDO-AMBACHT –  In 2019 is het 50 jaar geleden dat John Fogerty en zijn Creedence Clearwater Revival een optreden gaven op het legendarische Woodstock Festival. Ter gelegenheid van dit jubileum komen de bandleden van The Fortunate Sons zaterdag 14 december met een CCR- tribute naar Cascade.

CCR kende de hoogtijdagen tussen 1968 en 1972. Na tientallen hits, gouden platen en optredens op alle grote festivals viel de band uit elkaar. Jarenlang bleven de vele fans hopen op een reünie, maar dit kwam er nooit van. Na de dood van Tom Fogerty, gitarist en oudere broer van leadzanger John Fogerty, in 1990 vervloog die droom dan ook letterlijk. Vele Tribute-bands over de hele wereld lieten in de loop der jaren de muziek echter voortleven en dit bewijst de grote invloed die CCR in een korte tijd op de muziekindustrie heeft gehad.

In de voorstelling ‘CCR, 50 jaar na Woodstock’ neemt de geweldige Nederlandse band The Fortunate Sons NL je mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969. Met een eigenzinnige mix van hits als ‘Bad Moon Rising’ en ‘Proud Mary’ en uitgesponnen improvisaties etaleerde de band zijn unieke klasse. Naast de uitvoering van het CCR Woodstock concert zal de show na de pauze vervolgd worden met een greep uit het glansrijke CCR-repertoire. Een feest der herkenning met de grootste hits van CCR. Zingen en swingen gegarandeerd! Een unieke avond om mee te maken.

Zaterdag 14 december, 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.