Swingen met Round Midnight Orchestra in Cascade

Crooners Night Club ATOS RTV

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Round Midnight Orchestra brengt de sfeer van de nachtclubs van New York en Las Vegas naar Cascade op vrijdag 1 maart. ‘Crooners Night Club’ vertelt het verhaal van legendarische artiesten in een wereld vol entertainment en muziek uit het American Songbook.

Het puikje van de Nederlandse jazzscene garandeert een swingend jazzconcert vol hits en verhalen uit het Amerika van de jaren 50. De nachtclubs stonden destijds aan de muzikale wieg van sterren als Frank Sinatra, Dean Martin, Sammy Davis jr. en Nat King Cole. In ‘Crooners Night Club – a tribute to legendary voices’ speelt het legendarische Round Midnight Orchestra nummers van deze en andere grootheden uit het American Songbook, aangevuld met sappige verhalen. Want wat voor invloed hadden diva’s als Marilyn Monroe eigenlijk op de muziek en wat betekende de maffia voor de carrière van de zangers?

Een sfeervolle, swingende avond vol heerlijke muziek en intriges van toen, gebracht door comedian/zanger Jeffrey Spalburg en jazzzanger/presentator Thom Hoorweg en het geweldige Round Midnight Orchestra. Een eerbetoon aan onvergetelijke stemmen en muziek!

Vrijdag 1 maart, 20.15 uur. Tickets kosten 22,50 euro. Reserveren kan online via www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230