Subtropische voorstelling van De Fransse Eijkel in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  ‘Subtropique’ is een absurdistische cabaretperformance vol humor van het duo Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg. Verrassend, eigentijds en origineel. Vrijdag 13 december zijn deze jonge theatermakers te zien in Cascade.

In deze voorstelling wordt een afspiegeling van de wereld getoond binnen de muren van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs en wellness resort. Laat je op ongedwongen wijze meevoeren naar een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Een muziektheateravond waarin maffe danspasjes en briljante parodieën worden afgewisseld met aroma’s van eucalyptus, chloor en patchouli.

Het veelbelovende duo ‘De Fransse Eijkel’ mocht al vele prijzen in ontvangst nemen. Beiden ontvingen zij in 2013 en 2014 de Jos Brink Genesius Penning. Daarna veroverden zij in 2016 samen de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival. Na hun spetterende debuut tijdens theaterseizoen 2017- 2018  waren pers én publiek laaiend enthousiast en werden ze met hun eerste avondvullende programma uitgeroepen tot winnaar van het Rabo Talenten Concours. Het Theaterparadijs: ‘Ze gaan met zoveel energie van sketch naar sketch dat de voorstelling voorbij is voordat je er erg in hebt. Een groot compliment voor deze jonge makers!’

Vrijdag 13 december, 20.15 uur. Kaartjes kosten 17,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.