Studenten houden benefietconcert Bells & Beats

HENDRIK-IDO-AMBACHT Op vrijdagavond 15 december vindt er een benefietconcert plaats met de naam Bells & Beats. Het concert wordt gegeven door studenten en vindt plaats in het Jeugdcentrum Ambacht aan de Vijverhof.

Een enthousiaste groep van vijf studenten vanuit de Hogeschool Rotterdam organiseert dit concert. Zij willen maatschappelijk een steentje bijdragen, want alle opbrengsten van dit benefietconcert gaan volledig naar Stichting Jarig Job. Deze stichting zet zich in om kinderen in armoede te helpen, door het uitgeven van verjaardagsboxen voor kinderen en ouders die dit echt nodig hebben.

Het evenement
Tijdens het benefietconcert zullen er diverse muziekgenres te horen zijn en treden er verschillende artiesten op. Er zal ook een kerstthema heersen. Het is dan ook een concert voor jong en oud. Ook zal er tijdens het evenement een stille veiling plaatsvinden, waarbij er geboden kan worden op allerlei producten en diensten.

Sponsoring
Het benefietconcert wordt mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en samenwerkingspartners. Geïnteresseerde samenwerkingen en sponsoren zijn reeds welkom. Neem hiervoor contact op via info@nxtgen-events.nl.

Info
Concert Belle & Beats o vrijdag 15 december van 20.00 tot 23.00
Locatie: Jeugdcentrum Ambacht aan de  Vijverhof 10, Hendrik-Ido-Ambacht
Kaarten voor dit benefietconcert zijn verkrijgbaar via nxtgen-events.nl.
Ook doneren aan de Stichting Jarige Job is mogelijk via deze site.

Bron Bells & Beats