Start kaartverkoop theaterseizoen 2019-2020 in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Ben jij ook zo benieuwd welke voorstellingen er vanaf september te zien zijn in Cascade? Nog even geduld, de start van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen staat voor de deur. Vanaf vrijdag 10 mei kan je online reserveren. Zorg dat je er snel bij bent voor de mooiste plaatsen!

Het complete theaterprogramma staat nu al online, je kunt dus alvast een selectie maken uit het gevarieerde aanbod. De gloednieuwe theaterbrochure wordt woensdag 8 mei thuisbezorgd in heel Hendrik-Ido-Ambacht. Heb je de theaterbrochure niet ontvangen? Dan kan je vanaf donderdag 9 mei een exemplaar ophalen in Cascade. De online kaartverkoop gaat vrijdag 10 mei van start!

De belangstelling is groot, er is dan ook zoveel keuze! Denk aan grote cabaretiers als Roué Verveer, Sara Kroos en Javier Guzman. En niet te vergeten Huub Stapel, Karin Bloemen en Martijn Koning die de oudejaarsconference voor zijn rekening neemt. Veldhuis & Kemper keren ook dit seizoen terug, daarnaast is er volop jong talent te bewonderen als Rayen Panday en Marlijn Weerdenburg. Ook voor muziekliefhebbers valt er genoeg te genieten, onder andere zangeres Do, de veelzijdige Angela Groothuizen en saxofonist Hans Dulfer. De Cry Me A River band zorgt voor een knallende seizoenafsluiter met een eerbetoon aan legende Joe Cocker.

Kinderen maken op een speelse manier kennis met het theater tijdens de zeer humoristische voorstelling van VET Kindercabaret, de wetenschappelijke voorstelling van Mad Science en het muzikale Kikker-programma van Theater Terra. Bijzonder is de afscheidsvoorstelling van Het Groot Niet Te Vermijden. Naast de theaterprogramma’s worden er ook komend seizoen diverse voorstellingen en activiteiten georganiseerd door lokale verenigingen en amateurgezelschappen. Kortom, er valt komend seizoen genoeg te genieten in Cascade! Kijk voor meer informatie op www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230.