Sound of Silence met ‘The story of Simon & Garfunkel’ in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Deze avond draait om de prachtige muziek en het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit New York die het meest succesvolle muzikale duo aller tijden werden. Zaterdag 13 april hoor je alle bekende nummers van Simon & Garfunkel tijdens dit theaterconcert.

Na een bescheiden start kwam in de jaren 60 de doorbraak voor Paul Simon en Art Garfunkel. Met behulp van de muziek, anekdotes en beelden uit de roerige jaren 60 en 70 wordt in deze muzikale voorstelling verteld over hun weg naar succes, de botsingen tussen de twee muzikanten, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park.

Joost Botman en Niels van der Gulik komen uit Noord-Holland, maar als zij het repertoire van hun helden zingen, nemen zij het publiek moeiteloos mee naar New York. Net als Simon en Garfunkel zijn Joost en Niels soms ook op zoek naar verbondenheid, maar in hun muzikale spel vinden ze elkaar altijd weer terug. De lol spat er vanaf bij de uptempo nummers en bij de breekbare nummers bezorgen ze het publiek kippenvel. Dit is niet zomaar een feelgoodconcert, het werpt ook een nieuw licht op tijdloze hits als ‘Mrs. Robinson’, ‘The Sound of Silence’, ‘Cecilia’ en ‘Bridge over Troubled Water’.

 

Zaterdag 13 april, aanvang 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

 

foto Sanâa Swart