Sint viert zijn verjaardag in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het wordt weer lachen, gieren en brullen tijdens de voorstelling ‘De Verjaardag van Sinterklaas. Geniet woensdag 28 november met de hele familie (vanaf 3 jaar) van deze dolkomische kinderklucht.

Pepernoten, cadeautjes, taaitaai en speculaas..’t Heerlijk avondje is gekomen, ’t avondje van Sinterklaas. Traditiegetrouw slapen Sinterklaas en zijn pieten ook dit jaar bij Karel de Kok op het kasteel. Samen met de Sint en Pieten zorgt het gezellige kasteelpersoneel voor een muzikaal theateravontuur vol grappen en grollen. Zonder twijfel het leukste Sinterklaasfeest van het jaar!

Dit jaar hebben Karel de Kok, hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien zich voorgenomen om de Sint eens extra in het zonnetje te zetten rondom zijn verjaardag. Sinterklaas wordt dit keer zelf eens getrakteerd. De voorbereidingen zijn in volle gang als er plots wel hele vreemde dingen gebeuren op het kasteel. Het grote verrassingsfeest dreigt behoorlijk in het water te vallen. Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden de problemen oplossen? Of is Sinterklaas dit keer nog lang niet jarig…?
Woensdag 28 november, 16.00 uur. De entreeprijs bedraagt 16 euro, familietickets kosten 13,50 (vanaf 4 personen). Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op http://www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230.