Rockband SOLID met mix van livemuziek en theater

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De Ambachtse rock coverband SOLID treedt zondag 14 januari op bij BOVEN.Live met een bijzonder show in samenwerking met de toneelvereniging Inter Amicos. Alweer voor de vierde keer treedt SOLID op bij Cascade BOVEN.Live, maar dit keer met een wel heel ander optreden dan je gewend bent.

In november 2023 speelde de band drie uitverkochte voorstellingen met de productie ‘20 Liedjes/12 Verhalen’, een unieke combinatie van theater met livemuziek. Voor deze productie werkte SOLID samen met de toneelvereniging Inter Amicos uit Dordrecht. In dit vernieuwende concept speelt SOLID de nummers live, echter ingetogen en semi-akoestisch. De Nederlandstalige liedjes worden ingeleid door bijzondere scènes en verhalen, gespeeld door acteurs van Inter Amicos. Bekende nummers als ‘Stil in mij’, ‘Suzanne’ en ‘Dansen op de vulkaan’ spelen de hoofdrol in deze bijzondere voorstelling. Laat je verrassen, maak het mee en ga met een goed gevoel naar huis.

Info
Coverband SOLID bij BOVEN.Live in Cascade. Zondag 14 januari, 15.00 uur. Kaarten kosten 10 euro. Kijk voor meer info en reserveren op de website stichting-cascade.nl.

Bron Cascade