Rock4 fotoshoot voor het Abbey Road project, Gronsveld 18-09-2016

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 staat geheel in het teken van het 50-jarig jubileum van Abbey Road, het legendarische album van The Beatles uit 1969. Zaterdag 19 oktober is de band te bewonderen in Cascade.

Het eerste deel van het concert bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool, zoals Eleanor Rigby, While My Guitar Gently Weeps, A Day In The Life, Blackbird en Let It Be. Maar ook solonummers van de verschillende bandleden komen aan bod. Een nummer als Imagine mag natuurlijk niet ontbreken. Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van Abbey Road, misschien wel het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles, met nummers als Come Together, Something, Here Comes The Sun en het prachtige Golden Slumbers.

Rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica worden indrukwekkend met elkaar verenigd. En dat is precies de combinatie waarvan de vier zangers van Rock4 in 15 jaar tijd hun handelsmerk hebben gemaakt. Bijna 1000 concerten, uitverkochte zalen door heel Europa en dat alleen gebruikmakend van hun stemmen. De zwaarste, moeilijkste en misschien mooiste manier om muziek te maken. Recht uit het hart.

Deze voorstelling stond oorspronkelijk gepland in het vorige theaterseizoen en kon toen door omstandigheden niet doorgaan. De inhaalavond is op zaterdag 19 oktober, de aanvang is om 20.00 uur, een kwartiertje eerder dan gebruikelijk. Kaartjes kosten 20,50 euro, kijk voor meer informatie en reserveren op de website: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.