HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Het tiende theaterprogramma van de Nederlandse a capella formatie Rock4 staat in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. En in het bijzonder het 50-jarig jubileum van ‘Abbey Road’, het legendarische album uit 1969. Kom zaterdag 11 mei genieten in Cascade! 

‘Abbey Road’ met nummers als ‘Come Together’, ‘Here Comes The Sun’ en het prachtige ‘Golden Slumbers’ geldt als het beste en meest veelzijdige werk van The Beatles. Rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica, indrukwekkend met elkaar verenigd. De vier zangers van Rock4 brengen het album integraal. Een waar huzarenstuk. Tijdens het eerste deel van dit theaterconcert hoor je eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool.

Rock4 bestaat uit vier zangers met een geheel eigen identiteit, stijl en achtergrond. Sinds 2001 treedt de band zeer succesvol op in Nederland, maar ook ver daarbuiten met uitverkochte concerten in heel Europa en Azië. Bijna 1000 concerten, uitverkochte zalen en dat alleen gebruikmakend van hun stemmen. De zwaarste, moeilijkste en misschien mooiste manier om muziek te maken: a capella. Recht uit het hart!

Zaterdag 11 mei, 20.15 uur. Kaartjes kosten 20,50 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.