Relatieloket van start gegaan

Peter Hol Fotografie. Wethouder Sociaal Domein Steven van Die (R) met de experts van het Relatieloket.

HENDRIK-IDO-AMBACHT Sinds kort heeft de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht een Relatieloket. De inwoners kunnen daar kosteloos en anoniem terecht voor advies over het oplossen van (beginnende) relatieproblemen. Het spreekuur is bedoeld voor stellen, echtparen, ouders, individuen en hun omgeving wanneer er behoefte is aan professionele ondersteuning bij relatieproblemen.


“Een relatie kan heel mooi zijn”, zegt Steven van Die, wethouder Sociaal Domein, “maar loopt niet altijd zoals je zou willen. Dreig je vast te lopen of sta je op het punt uit elkaar te gaan, dan kan het goed zijn om hulp van een professional te krijgen. Iemand die met een
open blik naar de relatie kijkt en de juiste tips en adviezen geeft om op een gezonde basis aan een gezamenlijke toekomst te werken. Dat is goed voor beide partners én voor hun eventuele kinderen.”


Vertrouwelijk
Het Relatieloket is een initiatief van de gemeente en wordt uitgevoerd door het Adviespunt. Het is gevestigd in de Huiskamer van de Wijk in ontmoetingscentrum Wielstaete waar men men in gesprek kan gaan met een of meer experts zoals een mediator, een pedagoog en een gedragsspecialist. Zij denken met u mee en kunnen u adviseren in mogelijke vervolgstappen. De gesprekken worden gehouden in een besloten ruimte en de informatie die u deelt , wordt vertrouwelijk behandeld.

Info
Het Relatieloket is iedere dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur open.
Locatie: de Huiskamer van de Wijk in ontmoetingscentrum Wielstaete in Hendrik-Ido-AmbachtSKO en Stichting De Vluchtheuvel.
Meer informatie vindt u via relatieloket-hia.nl.

Bron/foto: gemeente Hendrik-Ido-Ambacht