Prikken zonder afspraak in gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De prikbus van de GGD Zuid-Holland-Zuid staat van dinsdag 7 december tot en met zaterdag 11 december geparkeerd op de Hoge Kade 60, bij de Ridderhal in Hendrik-Ido-Ambacht.

Inwoners van 12 jaar of ouder kunnen zonder afspraak langskomen om zich gratis te laten vaccineren tegen het coronavirus. U moet wel een geldig ID-bewijs meenemen zoals uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs. In Ambacht is inmiddels 81% van de inwoners boven de 18 jaar volledig gevaccineerd, landelijk is dit 84%. Dit betekent dat in Ambacht ook nog steeds 19% niet gevaccineerd is. 

Burgemeester Heijkoop: “Wat ik iedereen wil vragen is nog eens goed na te denken over de te maken keuze. Ik besef dat de keus complex kan zijn. Ga met elkaar het gesprek aan over vaccineren en laat u hierbij ook goed informeren. Ik hoop van harte dat velen in onze gemeente die niet zijn gevaccineerd, zich vrij gaan voelen om dit alsnog te doen.”

Twijfelt u om zich te laten vaccineren? Laat u dan goed informeren door de GGD-medewerkers. Heeft u een vraag of wilt u betrouwbare informatie over het vaccin? Ook daarvoor kunt u bij de prikbus terecht.