Politie zoekt getuigen schietpartij bij Rossenburgpad

Foto MediaTV. Schietpartij aan het Rossenburgpad bij het recreatiegebied Sandelingen Ambacht

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Afgelopen vrijdag even voor half drie is in Hendrik-Ido-Ambacht bij het Rossenburgpad een 19-jarige man gewond geraakt bij een schietincident. Aan het einde van de middag werd een 16-jarige jongen uit dezelfde gemeente aangehouden. De politie is nu op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer is vrijdag na de schietpartij met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De daders waren op de vlucht geslagen. De politie is naar aanleiding hiervan een uitvoerig onderzoek gestart waarbij ze met getuigen spreken, naar camerabeelden kijken en sporenonderzoek doen. Aan het einde van de middag is een 16-jarige jongen uit Hendrik-Ido-Ambacht aangehouden. Zijn rol bij dit schietincident wordt onderzocht en zal door de recherche worden verhoord. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. 

Politie zoekt getuigen
De politie doet een oproep om wie iets gezien of gehoord heeft van dit schietincident, of camerabeelden bezit, hierover contact op te nemen met de politie. Dit kan via één van de volgende mogelijkheden. Telefoon 0900-8844 of via Meldt Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bron Politie