HENDRIK-IDO-AMBACHT – Is een leven zonder internet nog wel mogelijk, vroeg actrice Pip Pellens zich af, en ze ging een tijdje helemaal offline. Haar ervaringen deelt ze donderdag 14 maart in haar analoge show ‘Pip Goes Offline’.

De carrière van actrice Pip Pellens begon ongeveer vijftien jaar geleden. In die tijd is de manier van communiceren totaal veranderd. Hoe is het zo ver gekomen en waar gaan we precies naartoe? Is het nog wel mogelijk; een leven zonder internet? Voor Pip is daarom nú het moment gekomen om de balans op te maken. Pip gaat met zichzelf het experiment aan en gaat tijdelijk helemaal offline.

Het resultaat van haar zoektocht is een theatervoorstelling met daarin haar ervaringen en haar persoonlijke verhaal, op geheel eigen wijze en in stijl gepresenteerd. Pip nodigt je uit om je telefoon af te geven in de garderobe en anderhalf uur lang compleet offline te gaan. In taal,
zang en dans én met muzikale verrassingen neemt ze je mee aan de hand en laat ze zien dat een leven zonder mobiele telefoon, social media en internet ook een optie is.

Donderdag 14 maart, 19.30 uur. Tickets kosten 20,50 euro. Reserveren kan online via www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230.