Paul de Munnik maakt indruk met soloshow ‘Goed Jaar’

Foto: Bob Bronshoff

HENDRIK-IDO-AMBACHT– Na zijn alom geprezen solodebuut ‘Nieuw’ komt Paul de Munnik met zijn tweede soloprogramma ‘Goed Jaar’. Intiem, verhalend envooral muzikaal theater. Zaterdag 15 december kan je het meebeleven in Cascade.

Nahet uiteengaan van het populaire duo Acda en De Munnik heeft Paul de Munnikzich vooral ontwikkeld als rasmuzikant. Deze zanger en liedjesschrijver maakter geen geheim van dat hij het liefst muziek maakt met een goede band en derest – de aandacht en de hysterie – hem gestolen kan worden. Najaren van grote producties vindt Paul het heerlijk om in een kleinerebezetting, dicht bij de mensen te spelen. Deze voorstelling speelt Paul samen met Wouter Planteijdt, een van de beste gitaristen van Nederland.  

Een productie van dit ongekend hoge niveau hoor je niet vaak in Nederland. Paulde Munnik is een meester in het schrijven van prachtige teksten en muziek. “Paul de Munnik is een eersteklas theaterzanger. Hij kan muzikaal uit de voeten meteen tango, een stomende blues, een vleugje rock ’n roll en hij is quainterpretatie een geweldige chansonnier met zijn warme stem”, aldus Trouw. Een absolute aanrader, deze muzikale theatervoorstelling!

Zaterdag 15 december, 20.15 uur. Kaarten kosten 20 euro, reserveren kan onlinevia  www.theater-cascade.nl of telefonisch op 078-6819230.