Parentshouse Hendrik-Ido-Ambacht zoekt bestuursleden

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De samenwerkingspartners van het Parentshouse, een instelling die  ouders en kinderen tijdens een scheiding of een time-out een tijdelijke plek geeft, zijn op zoek naar bestuursleden die zich op vrijwillige basis willen inzetten voor dit maatschappelijk geëngageerde project.

Het Parentshouse is bedoeld om ouders (samen met hun kinderen) tijdens relatieproblemen maximaal één jaar een tijdelijke plek te bieden. Hier kunnen ouders in rust en ruimte werken aan hun relatie, of een eventueel uit elkaar gaan op een goede manier afronden. Daarbij kunnen ze hun rol als ouder vorm en inhoud blijven geven in nabijheid van hun kind.

Samenwerkingspartners gemeente Hendrik-Ido-Ambacht, Sociaal Wijkteam, Jeugdteam en woningbouwcoöperatie Rhiant zijn bezig met het vormen van een bestuur voor een nieuwe stichting van het Parentshouse. Het nieuwe bestuur bestaat minimaal uit de voorzitter, de secretaris en de penningmeester. Daarnaast wordt gezocht naar bestuursleden ter ondersteuning van de taken van de voorzitter, secretaris en penningmeester (algemene bestuursleden).