Oranjevereniging Wilhelmina Juliana zoekt vrijwilligers voor Koningsdag

Foto: Oranje Vereniging Wilhelmina Juliana

HENDRIK-IDO-AMBACHT  Oranjevereniging Wilhelmina Juliana organiseert op 27 april weer de jaarlijkse Koningsdag in Hendrik-Ido-Ambacht. Naast de traditionele braderie zijn dat de Breakfast Run, de Kindervrijmarkt en alle activiteiten op de Sophiapromenade en achter de Schoof.

Voor al deze festiviteiten zoekt het bestuur van de Oranjevereniging enthousiaste vrijwilligers die ondersteunen in de voorbereiding en ook op Koningsdag een handje mee willen helpen. Afhankelijk van waar men voor wordt ingezet kost het een halve dag op Koningsdag en eventueel een aantal uren per maand als men ook bij de voorbereidingen betrokken is. Volgens de Oranjevereniging kan zo een feestdag niet georganiseerd worden zonder de hulp van deze vrijwilligers die in hun vrije tijd zich inzetten voor de inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht. Als tegenprestatie leert men nieuwe mensen kennen, krijgt men een hoop gezelligheid plus de voldoening dat je hebt meegewerkt aan een mooi evenement in het dorp, aldus de Oranjevereniging.

Aanmelden als vrijwilliger kan via hun website www.oranjevereniging-hiambacht.nl. Voor vragen over de mogelijkheden neemt men contact op met: info@oranjevereniging-hiambacht.nl.