Nieuwe activiteiten bij Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Na een door de coronacrisis gedwongen sluiting, worden vanaf 1 juni de activiteiten in Cascade weer in een rustig tempo opgestart. Zaterdag 27 juni is cabaretier Silvester Zwaneveld van harte welkom om twee optredens voor een klein publiek in café BOVEN. te verzorgen.

Silvester Zwaneveld, bij het grote publiek beter bekend als de helft van Arie & Silvester, zal in de foyer – oftewel café BOVEN. – optreden voor maximaal 30 gasten per keer. In de try-out van zijn show ‘Lichtgeraakt’ zal Silvester een uur lang op hilarische wijze uit de doeken doen waarom ‘geraakt’ worden een absolute basisbehoefte is. Altijd met goeie grappen, interactie met de zaal en toffe verhalen.

Coronamaatregelen

De coronacrisis betekent voor de hele culturele sector een flinke klap, zo ook voor Cascade. “Daarom is het heel fijn dat we nu door het versoepelen van de maatregelen weer wat kleine activiteiten in gang kunnen zetten. Zo zijn we plannen aan het maken om deze zomer leuke, verrassende optredens te organiseren”, vertelt directeur Marjet van Os. “Wel vraagt dit om creativiteit en ondernemerschap; we hebben immers nog steeds te maken met behoorlijke beperkingen. In Cascade hanteren we de anderhalvemeterregel en mogen we maximaal 30 bezoekers per zaal ontvangen. Natuurlijk zijn we goed voorbereid en hebben we de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Met het naleven van een speciaal coronaprotocol zorgen we ervoor dat iedereen veilig gebruik kan maken van de voorzieningen in Cascade.”
Ondernemers die op zoek zijn naar een ruimte voor een zakelijke bijeenkomst, vergadering of training tot maximaal 30 personen kunnen vanaf 1 juni ook weer in Cascade terecht. Bezoekers die gebruik willen maken van de horeca in BOVEN., worden verzocht vooraf een tafel te reserveren bij de beheerder.

Zaterdag 27 juni treedt Silvester Zwaneveld twee keer op: om 19.30 uur (uitverkocht) en om 21.15 uur. Kaarten (à 15 euro) bestel je via www.theater-cascade.nl  Meer informatie over het coronaprotocol en de zaalhuur vind je via www.events-cascade.nl.  Neem gerust contact op voor meer informatie, bel 078-6819230. Via de sociale media blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en toekomstige activiteiten en evenementen in Cascade.

Foto Bram Jonker