Nieuw deelcafé “De Buuf” wil gezelligheid en verbinding brengen

Foto De Buuf

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Op woensdag 13 september opent “De Buuf” feestelijk haar deuren. Er zijn diverse activiteiten voor de kinderen en er is live muziek wat verzorgd wordt door de “Local Guitar Friends”. Ze schenken er koffie, thee en limonade met iets lekkers erbij en iedereen is welkom om tussen 14.30 en 16.30 uur binnen te lopen. Om 15.00 uur het vind de officiële opening van het koffiehuis plaats.

“De Buuf” is een non-profit koffiehuis en fungeert als meer dan een café. Men kan hier zijn verhalen delen met familie, vrienden of met een van onze gastheren of gastvrouwen. Ze geven aan een plek te willen zijn voor gezellig samenzijn, waar ontmoetingen plaatsvinden en verhalen worden gedeeld. Het draait om gastvrijheid en een persoonlijke benadering voor de gasten. Hiermee wil het Deelcafé ook een sociale en maatschappelijke functie vervullen. “De Buuf” biedt naast koffie en lekkernijen ook gezelschapsspelletjes, een biljart en een kinderspeelhoek, evenals een ruilbibliotheek.

Evelyn, Maartje & Stefanie van De Buuf Ambacht

Info
“De Buuf” is te vinden op de Reeweg 79 in Hendrik Ido Ambacht. Na de openingsdag zullen de reguliere openingstijden op woensdag donderdag en vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur gelden. Bezoek voor meer informatie de website: www.debuufambacht.nl.

Bron: De Buuf