HENDRIK-IDO-AMBACHT – Eddy Zoëy neemt je mee op reis door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Samen met zijn formidabele band komt Eddy vrijdag 15 maart naar Cascade met het theaterconcert ‘Van Boudewijn de Groot tot Lil’Kleine’.

Wanneer een lied in het Nederlands wordt gezongen, kún je niet om de inhoud heen. En dat willen Eddy en zijn bandleden ons maar al te graag laten horen. Het wordt een prachtige trip door de tijd met nummers van o.a.: Doe Maar, Frank Boeijen, Acda & De Munnik, Bløf, André Hazes, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ramses Shaffy, De Dijk, The Scene, Nielson, Van Dik Hout, Boudewijn de Groot, Ronnie Flex; werkelijk álles komt voorbij in deze mix van het beste wat Nederland te bieden had én nog te bieden heeft!

Eddy vertelt gepassioneerd en laat alle iconische Nederlandstalige liedjes horen die inhoudelijk staan voor exact die tijd. Laat je meenemen op een muzikale trip en beleef een avond vol jeugdsentiment en (hard) meezingen, deze show is één groot feest van herkenning!

Vrijdag 15 maart, 20.15 uur. Tickets kosten 19,50 euro. Reserveren kan online via www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230.