Nationaal Theaterweekend met cabaretier Thijs Kemperink

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Het Nationaal Theaterweekend is het leukste weekend van het jaar. Landelijk worden in vele theaters voorstellingen gespeeld zodat iedereen kan kennismaken met het theater en zich laten verrassen door toneel, muziek, cabaret en nog veel meer. En dat voor maar één tientje!

Tijdens het Nationale Theaterweekend kun je in Cascade kennismaken met het geweldige talent Thijs Kemperink. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof je bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. Een show zonder wijzend vingertje, maar wel boordevol humor en een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat. ‘In zijn nieuw programma ‘Bonje!’ zet cabaretier Thijs Kemperink zijn publiek continu op het verkeerde been met retorische vragen en woordgrapjes’ – *** recensie Theaterkrant. En: “Als je om Thijs Kemperink niet kunt lachen, ben je waarschijnlijk al overleden”, aldus cabaretier Andre Manuel.

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Je bent tijdens het Theaterweekend welkom om voor maar 10 euro per persoon te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Een unieke belevenis voor iedereen.

Zaterdag 26 januari, 20.15 uur. Tickets bestellen kan online via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.