Nabil met cabaretvoorstelling ‘Nee, precies daarom’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De acteur/comedian Nabil (Aoulad Ayad) ken je misschien van de series ‘ONM’ en de ‘Co-assistent’ of van zijn deelname aan ‘Wie is de Mol’. Zaterdag 20 april komt hij naar Cascade met zijn gloednieuwe show ‘Nee, precies daarom’.

De acterende, beatboxende, pianospelende cabaretier Nabil (Aoulad Ayad) begon als humanbeatboxer bij theatergezelschap ISH. Als acteur speelde hij in verschillende series en was hij te zien in de improvisatieshow ‘Alpacas’, de opvolger van ‘De Lama’s’. De droom om uiteindelijk als soloartiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem achtervolgen. Hij besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater. Na drie succesvolle theatertournees staat Nabil dit seizoen met zijn vierde avondvullende show ‘Nee, precies daarom’ in de theaters. Hij vraagt zich af of we niet een beetje zijn uitgepraat. Zijn we niet over onze piek heen? Tegenwoordig is alles toch wel een beetje uitgevonden, bestudeerd, gezegd en gedaan? Nee, precies daarom.

Info
Zaterdag 20 april, 20.15 uur. Kaarten kosten 20,50 euro, inclusief drankje. Kijk voor meer info en reserveren op de website stichting-cascade.nl

Bron Cascade