Muzikale zondagmiddag met Louise & Friends bij BOVEN.Live

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Bij BOVEN.Live zie en hoor je de leukste muzikale live acts uit de regio. Zondagmiddag 16 februari staat de allround coverband Louise & Friends op het podium in Cascade.

De band bestaat uit goed op elkaar ingespeelde, ervaren en enthousiaste muzikanten. Daardoor weten de bandleden zich goed in te leven en aan te passen aan de stemming van het publiek. Zij kennen elkaar al ruim 10 jaar en hebben het plezier van het optreden altijd voorop staan. Dit straalt de band dan ook uit! Louise & Friends bestaat uit: Henk de Klerk op drums, Dammes Baan op piano, Arjan Dekkers op bas- en gitaar en zangeres Louise Runtu. Louise & Friends staat garant voor een middag vol muzikaal entertainment met vooral muziek uit de jaren 70 tot en met heden.

Kom gezellig genieten van gevarieerde livemuziek, een drankje en een lekker hapje; de allerbeste zondagen beleef je bij BOVEN.Live! Zondag 16 februari, aanvang 15.00 uur. De bar is geopend vanaf 14.30 uur. Kaartjes kosten 6 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl, telefonisch via 078-6819230 of voor aanvang aan de kassa.