HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Na de succesvolle tour ‘Weet je nog wel’ in vorig theaterseizoen zijn Ruud Bos, Tony Neef en Maaike Widdershoven zaterdag 26 oktober opnieuw te zien in Cascade. Met ‘Weet je nog wel deel 2’  brengen zij liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed die nooit vergeten mogen worden.

Het trio zingt de mooiste liedjes zonder opsmuk en gaat daarnaast ook in gesprek met het publiek. En voordat iedereen denkt: Oubollig? Truttig? Nee, dat is het niet. En dat gaat het ook nooit worden als je de teksten en melodieën gewoon hun werk laat doen. Een knus programma waarin Tony, Maaike en Ruud totaal zichzelf zijn. Ze ontroeren, ze laten schateren, ze laten verstillen, ze zetten aan het denken, ze verbazen.

Vanaf de eerste minuut is duidelijk dat ook het publiek er toe doet en gaat het drietal verschillende keren met ze in gesprek. Er wordt ongedwongen meegezongen en een sfeer gecreëerd, waardoor het publiek én de artiesten echt een heerlijke avond hebben. Deze keer met parels van onder andere Frans Halsema, Robert Long, Gerard Cox, Adèle Bloemendaal, Wieteke van Dort, Toon Hermans, Paul de Leeuw en Benny Nijman…… Natuurlijk ontbreekt onze gelauwerde maestro Ruud Bos zélf ook niet. Wist je dat hij dit seizoen 60 (!) jaar in het vak zit?

Zaterdag 26 oktober, 20.15 uur. Kaartjes kosten 21,50 euro, kijk voor meer informatie en reserveren op de website: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.