Muzikaal cabaretduo Maartje & Kine speelt ‘Sneeuwbeesten’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – In hun voorstelling ‘Sneeuwbeesten’ doen Maartje & Kine er alles aan om‘julehygge’ (kerstgezelligheid) uit Kines thuisland Noorwegen te verspreiden. Donderdag 30 november spelen zij de try-out in Cascade, met gastoptreden van de Ambachtse Popgroup Dynamite.

Het hypermuzikale cabaretduo Maartje & Kine neemt het publiek mee op een vlucht langs alle continenten. Overal en nergens strijken ze neer om u te laten horen en zien hoe men daar het feest van het Licht viert. Dit belooft een rijke avond te worden vol poëzie, kolder, kerstklassiekers én magische sages. Popgroup Dynamite zal als afsluiting van de show een aantal nummers meezingen met het duo.
Dit Ambachtse koor voor jongvolwassenen verzorgt daarnaast na afloop van deze voorstelling ook nog een optreden van een klein halfuurtje in de foyer. Blijf dus gezellig even hangen en geniet van het drankje dat voor je klaarstaat.

Maartje & Kine
Maartje de Boer en Kine Håndlykken vormen samen het muzikale comedy-duo Maartje & Kine. Samen bespelen ze diverse muziekinstrumenten, waaronder viool, accordeon, ukelele, banjo, basbalalaika, piano, autoharp, melodica, mondharmonica, klokkenspel en kazoo. Maartje & Kine blinken uit in de combinatie van klassieke en hypermoderne muziek. Hun voorstellingen zijn virtuoos, humoristisch en
ontroerend. ‘Sneeuwbeesten’ is een flonkerende voorstelling voor de donkere dagen, ook erg leuk voor kinderen vanaf 12 jaar.

Info
Maartje & Kine met ‘Sneeuwbeesten’. Donderdag 30 november, 20.15 uur. Kaarten kosten 23,50 euro (incl. drankje).
Locatie: Cascade, Hoge Kade 50 Hendrik-Ido-Ambacht. Kijk voor meer info en reserveren op de website: stichting-cascade.nl

Bron: Cascade