Muziekweekend in Cascade met 2000 UNPLUGGED en Rob Mostert

Foto Dave van Hout/ 2000 UNPLUGGED

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Het laatste weekend van oktober staat in het teken van muziek met twee topacts. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het theaterconcert van 2000 UNPLUGGED en de nieuwe show van de Rob Mostert Hammond Group.

2000 UNPLUGGED neemt je mee naar de sferen van de MTV Unplugged Sessions en de Top 2000. Deze viermansformatie op gitaar, toetsen en percussie heeft verrassende muzikale uitvoeringen uitgewerkt en zingt meerstemmig. Vrijdag 27 oktober speelt de band het Engelstalige en Nederlandstalige repertoire met nummers van Nirvana tot Elvis en Prince, van De Dijk tot Danny Vera en U2, The Eagles en Coldplay. Daarnaast komt men meer te weten over de Top 2000 artiesten, hun verhaal en over de noteringen in dé lijst der lijsten.

Sex, Hammond en Rock ’n Roll
De Rob Mostert Hammond Group brengt in hun nieuwe show ‘Sex, Hammond en Rock ’n Roll’ een eerbetoon aan de Hammond, het iconische instrument dat als een rode draad door de grote hits van de populaire muziekgeschiedenis loopt. Rob Mostert is een van de beste Hammondspelers van Nederland. Met zijn vier man sterke band neemt hij je zaterdag 28 oktober mee terug in de tijd, langs magische
bands uit de jaren 50, 60 en 70 zoals Deep Purple, The Zombies, Santana, Bob Marley, Booker T & the MG’s … Vele Classic Rock hits zullen de revue passeren, met af en toe een uitstapje naar muziek van nu.

Foto Richard Rood/ Rob Mostert

Info
Vrijdag 27 oktober, 20.15 uur: 2000 UNPLUGGED met ‘MTV Unplugged Sessions en Top 2000’
Zaterdag 28 oktober, 20.15 uur: Rob Mostert Hammond Group met ‘ Seks, Hammond en Rock ’n Roll’.
Locatie: Cascade, Hoge Kade 50, Hendrik-Ido-Ambacht
Kijk voor meer info en reserveren op de website: stichting-cascade.nl. Ticketprijzen zijn inclusief consumptie in de pauze.

Bron/foto: Cascade