Muziek van Leo Alkemade en Michael Jackson in Cascade

Foto William Rutten. De tributeband MJ HiStory

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De opening van het nieuwe theaterseizoen in Cascade komt eraan. Vrijdag 29 september trapt Leo Alkemade af met de try-out van zijn muziekvoorstelling ‘In het Wiel’. Fans van Michael Jackson mogen het theaterconcert van de tributeband MJ HiStory op zaterdag 30 september zeker niet missen.

Leo Alkemade kennen we vooral van tv en cabaret, in dit theaterconcert leren we hem van zijn andere, muzikale kant kennen. Met zijn ongekend sterke band ‘De Kopgroep’ brengt hij in de try-out van ‘In het Wiel’ prachtige Nederlandstalige nummers naar het theater. Leo zingt en vertelt over de parallel tussen de wielersport en het leven. Over vallen en opstaan, knechten en winnaars, om- en vooruitkijken.

The King of Pop
MJ HiStory is een echte authentieke Michael Jackson Tributeband die dit jaar met succes deelnam aan seizoen 2 van ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ op SBS6. Zanger IMI Rtist is uniek in zijn benadering van het stemgeluid van Michael Jackson en dat geldt ook voor het originele geluid van de geweldige band. De show ‘A Tribute to Michael Jackson’ draait om respect en toewijding voor de artiest Michael Jackson. Fans gaan genieten van de grootste hits uit het omvangrijke repertoire van The King of Pop.

Info
Theaterconcert ‘In het Wiel’ Vrijdag 29 september, aanvang 20.15 uur.
Theaterconcert ‘MJ HiStory’ Zaterdag 30 september, aanvang 20.15 uur.
Locatie: Cascade, Hoge Kade 50, Hendrik-Ido-Ambacht.
Kijk voor meer informatie en kaarten op de website: stichting-cascade.nl

Bron Cascade