Marlijn zingt in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Voor multitalent Marlijn Weerdenburg is het een droom die uitkomt: een theatershow waarin ze liedjes zingt. Geen gedoe, gewoon haar eigen liedjesprogramma, onder begeleiding van een driekoppige band. Vrijdag 4 oktober is zij te bewonderen in Cascade. 

Marlijn Weerdenburg kennen we als tv-presentatrice van onder andere ‘Broodje Gezond’, ‘De Nieuwe Lekkerbek’ en ‘Hotel Romantiek’, als actrice in de rol van advocate Danni in ‘Danni Lowinski’ en van verschillende theaterproducties. Maar ook van Sia’s ‘Chandelier’, waarmee ze hoge ogen gooide bij RTL’s ‘It Takes Two’. Met de hulp van coach Waylon wist ze in dit programma boven zichzelf uit te stijgen. In dit programma gaat Marlijn terug naar haar allergrootste levensbehoefte: zingen.

Ze heeft haar lievelingsmuzikanten- en schrijvers gevraagd haar te helpen. Het resultaat: prachtige Nederlandstalige teksten en muziek van o.a. Paul de Munnik, Herman van Veen, Daniel Lohues, Huub van der Lubbe, Thomas Acda, Izaline Calister en Bertolf. Een openhartige voorstelling waarin Marlijn zingt en vertelt over het leven; over het moederschap en de ziekte van haar vader. En over hoe je wereld op zijn kop kan staan en toch zinvol kan zijn.

Vrijdag 4 oktober 2019, aanvang 20.15 uur. Kaarten kosten 19,50 euro. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.