Marjet van Os nieuwe directeur-bestuurder Stichting Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De in Dordrecht woonachtige Marjet van Os (47) is benoemd tot de nieuwe directeur-bestuurder van Stichting Cascade. Zij volgt Joop Bijl op, die eerder dit jaar met pensioen is gegaan.  

Marjet heeft brede managementervaring binnen de maatschappelijke en culturele sector. Ze heeft ervaring als directeur-bestuurder. Daarnaast vindt zij gemakkelijk haar weg in de verschillende netwerken en heeft zij ervaring met het ontwikkelen van beleid en het opzetten van projecten en werven van fondsen. Tot voor kort werkte Marjet als projectmanager in Den Haag. Zij zal maandag 15 juli aanstaande starten met haar werkzaamheden voor Stichting Cascade.

Boegbeeld
Het bestuur van de stichting is blij met de komst van Marjet van Os. “Met Marjet halen we veel kennis en kunde in huis. Ze werkt zeer resultaatgericht, stelt duidelijke doelen en hanteert een heldere stijl van communiceren. Wij verwachten dat zij een positief en stevig boegbeeld voor Cascade zal zijn die haar positie binnen de samenleving snel weet te verwerven.”
Stichting Cascade biedt ruime mogelijkheden voor zaalverhuur aan bedrijven, particulieren, verenigingen en sportclubs in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Daarnaast beschikt Cascade over een professioneel theater met een volwaardig programma en een grandcafé met horecavoorzieningen.
Marjet van Os: “De combinatie van sport, theater, evenementen, zakelijk inzicht en sturen op missie en doelen maakt het besturen van Stichting Cascade voor mij een prachtige baan.”