Magische middag in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Rupsje Nooitgenoeg, wie kent hem niet? Zondag 30 september is de hoofdpersoon te zien in de try-out van de voorstelling ‘Rupsje Nooitgenoeg, vier magische verhalen van Eric Carle.’

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg vertelt het verhaal van een hongerig rupsje dat zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder. Het rupsje weet al jarenlang de harten van families wereldwijd te veroveren. Na Amerika, Australië en Engeland komt Rupsje Nooitgenoeg de Nederlandse theaters binnengekropen. In deze prachtige theatershow komen ook de 75 karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle tot leven op het podium.

In een magisch spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van Het Blauwe Paard, Vader Zeepaard en Het Eenzame Vuurvliegje. Zeker weten dat je na deze voorstelling met een grote glimlach op je gezicht het theater verlaat! Deze prachtige voorstelling duurt een klein uur, en wordt in Cascade twee keer opgevoerd. Geschikt voor bezoekers vanaf 2 jaar.

Zondag 30 september, 13.30 en 16.00 uur. Kaartjes kosten € 15,-/familieticket € 12,50 (vanaf 4 kaarten). Kijk voor meer info en kaartverkoop op’ ‘ . text_chop(‘www.theater-cascade.nl’, 30) . ‘‘ of bel 078-6819230.