Leonie Meijer presenteert nieuw album ‘Perfect Solitude’ in het theater

HENDRIK-IDO-AMBACHT –  Zangeres en songwriter Leonie Meijer komt zaterdag 23 november naar Cascade met haar inmiddels alweer vierde theaterprogramma ‘Perfect Solitude’.

Leonie Meijer kreeg in 2011 nationale bekendheid als finaliste van het allereerste seizoen van ‘The Voice of Holland’. In haar zoektocht naar de essentie van de muziek werkte ze de afgelopen jaren samen met uiteenlopende musici en componisten uit verschillende muziekgenres. De drang om haar eigen muzikale authenticiteit te ontdekken werd echter steeds groter. Overtuigd van het feit dat de werkelijke drijfveren om te zingen en componeren diep van binnen geworteld zitten, besloot Leonie zich een periode terug te trekken en te bezinnen. Op zichzelf, thuis met gitaar, piano en opnameapparatuur.

Met de release van de single ‘Anyway’ presenteert Leonie Meijer haar nieuwe album en theatershow met de toepasselijke titel ‘Perfect Solitude’. Bijna tien jaar na haar doorbraak bij het grote publiek gaat de Nederlandse zangeres en songschrijver, in haar inmiddels alweer vierde theaterprogramma, in op de kracht en de schoonheid van alleen zijn. Prachtige nieuwe songs, goed gekozen classics en Leonie’s unieke stemgeluid dragen deze indrukwekkende solovoorstelling.

Zaterdag 23 november, 20.15 uur. Kaartjes kosten 19,50 euro. Meer informatie en reserveren: www.theater-cascade.nl of bel naar 078-6819230.