Laatste nieuws Corona maatregelen in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Inmiddels is Cascade vanwege de coronamaatregelen al ruim vier weken gesloten. Vooralsnog zijn de voorstellingen in het theater en alle evenementen tot 1 juni geannuleerd.
Cascade doet mee aan een landelijke actie en hoopt hierdoor de theaterbezoekers zodra het mogelijk is weer in goede gezondheid in het theater terug te zien!

Met de landelijke actie ‘Bewaar je ticket, geniet later’ hoop de culturele- en sportbranche dat kaartkopers hun favoriete voorstelling of evenement later bezoeken. Dit helpt de economische klap, die door de coronamaatregelen ook voor Cascade is ontstaan, gedeeltelijk op te vangen.

Voor iedere culturele organisatie heeft deze crisis grote gevolgen. Voor Cascade zijn deze nu nog niet goed te overzien. Vooralsnog zijn alle voorstellingen en evenementen tot 1 juni geannuleerd. Omdat ook de zaalverhuur vrijwel stil ligt en de sporthallen gesloten zijn, zal de financiële impact op de organisatie groot zijn.

Voucher

Momenteel wordt zoveel mogelijk gezocht naar nieuwe data voor de voorstellingen die nu niet door kunnen gaan. Theaterbezoekers die kaartjes in hun bezit hebben, worden op een later tijdstip persoonlijk hierover geïnformeerd. Voor hen geldt dat hun oorspronkelijke ticket gewoon geldig blijft.
Is zo’n verplaatsing niet mogelijk, wordt de voorstelling alsnog definitief afgelast of ben jij als tickethouder verhinderd op de nieuwe datum, dan krijg je een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten, dat later ingewisseld kan worden. Deze voucher is een digitaal tegoed dat één jaar geldig blijft. Je kunt het bedrag besteden aan een andere voorstelling of evenement bij Cascade. Kan of wil je hier geen gebruik van maken, dan bestaat de mogelijkheid om je geld terug te vragen. Maar uiteraard hoopt Cascade in deze moeilijke tijden op de steun van hun theaterbezoekers te mogen rekenen om overeind te blijven. Dus bewaar je ticket, verzilver je voucher en blijf van cultuur genieten! Meer informatie is te vinden op de website: www.theater-cascade.nl