Koninklijke onderscheiding voor de heer G.H. van der Linden

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Tijdens een bijzondere bijeenkomst van gymnastiekvereniging O & O (Oefening en Ontspanning kreeg de heer G.H. (Bert) van der Linden gisteravond een Koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester Heijkoop. De Ambachtse inwoner is voor zijn decennialange inzet voor de gymnastiekvereniging O & O benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Informatie over de gedecoreerde:

Al sinds begin jaren zestig is de heer Van der Linden zeer actief in diverse functies bij gymnastiekvereniging O & O in Zwijndrecht. Zo was hij assistent-trainer, bestuurslid, jurylid, lid van in de technische commissie, medeorganisator van tal van jaarlijkse verenigingsactiviteiten en lid van de jubileumcommissie bij verschillende lustrumvieringen. In 2013 werd bij penningmeester bij de Stichting Oefening en Ontspanning. In deze stichting is het beheer van de eigen turnaccommodatie met alle turntoestellen onder gebracht.

Bij alles is zijn doel om de vereniging te faciliteren zodat met name de jeugd de kans krijgt om op een verantwoorde wijze te kunnen sporten.

Bij het ‘onzichtbaar’ uitvoeren van alle taken en klussen zet de heer Van der Linden zich onvermoeibaar, zorgvuldig en met respect voor iedereen in. Voor de vereniging O & O is hij dan ook van onschatbare waarde.