Klassiek lunchconcert met ‘Quatre-Mains’

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Marianne Hansen en Maureen van IJzerloo delen hun passie voor muziek en dat is aan hun samenspel goed te horen. Dinsdag 19 december treden zij op in Cascade met een klassiek lunchconcert.

Marianne en Maureen spelen al sinds hun twaalfde beiden met veel plezier vierhandig en musiceren al vanaf jonge leeftijd samen. De twee leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan het Conservatorium in Rotterdam. Ze volgen als duo en als solist regelmatig masterclasses bij concertpianist en componist Wibi Soerjadi. Tijdens dit klassieke lunchconcert ‘Quatre-Mains’ nemen Marianne en Maureen hun publiek mee op een muzikale reis langs grote componisten als Mozart, Brahms, Schubert en vele anderen. Ze hebben een mooi en toegankelijk programma opgesteld waarbij de tijd even lijkt stil te staan. Het concert duurt ongeveer een uur, na afloop is er een gezellige lunch met een heerlijk broodje en een kop soep.

Info
Lunchconcert Quatre-Mains. Dinsdag 19 december, 11.00 uur. Kaarten kosten 12,- (incl. lunch), kijk voor meer info en reserveren op
de website stichting-cascade.nl

Bron/foto: Cascade