Klassiek lunchconcert in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT Op dinsdag 13 februari is er in Cascade een klassiek concert verzorgd door drie jonge musici met een heerlijke lunch na afloop met brood en soep.

Julian Jeukendrup (viool), Valentijn Jeukendrup (cello) en Jorian van Nee (piano) zijn jonge prijswinnaars van verschillende nationale en internationale concoursen. Zij brengen een gevarieerd programma met muziek vol passie, betovering en virtuositeit. Zo spelen de musici onder andere het onstuimige eerste pianotrio van Mendelssohn en de sprookjesachtige Melodieën van Prokofjev. Humor en lichtheid klinken door in het Rondo van Mozart dat violist Fritz Kreisler voor viool bewerkte, en in de razendsnelle Elfentanz van Popper hoor je alle registers van de cello. Tot slot spelen ze een deel uit het beroemde Dumky trio van Dvorak.

Info
Het concert begint om 11.00 uur. De zaal gaat ongeveer een kwartier van tevoren open. Het concert duurt 60 minuten, na afloop ontvangen de bezoekers een heerlijk broodje en een kop soep. Dinsdag 13 februari, 11.00 uur. Kaarten kosten 12,00 euro, inclusief lunch na afloop. Meer info en kaarten via de website stichting-cascade.nl

Bron Cascade